Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

  1. Network Medical activeaza in conformitate cu prevederile legislatiei Romaniei aflate in vigoare.
  2. Network Medical nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de aceasta pagina web ori pentru eventuale rezultate nesatisfacatoare datorate nerespectarii instructiunilor de utilizare a produselor.
  3. Network Medical nu raspunde pentru eventualele greseli de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor si nu se obliga sa onoreze toate comenzile primite.
  4. Datele solicitate de Network Medical pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai in scopul in care v-au fost solicitate. Informatiile dumneavoastra nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.
  5. Ne rezervam dreptul de a trimite oferte speciale clientilor nostri fideli.
  6. Clientului care a efectuat plata pentru un anumit produs iar Network Medical nu a onorat comanda, i se va returna suma integral, fara alte despagubiri. Dupa confirmarea comenzii si expedierea produselor catre client, Network Medical accepta obiectiunile clientului asupra produsului in termen de 10 zile. Pretul final pe care il va plati clientul este alcatuit din pretul produsului si, in unele cazuri, de taxe suplimentare de transport. Timpul in care se livreaza produsele cumparate de la noi se incadreaza intre 24-48 de ore din momentul confirmarii comenzii de catre Network Medical telefonic sau prin e-mail. In cazuri speciale (produsul nu se afla in stocul furnizorului, apar dificultati de transport. etc.) ne rezervam dreptul de a mari perioada de livrare, dar nu mai mult de 5 zile.
  7. Orice tentativa de frauda, acces neautorizat, abuz, folosirea informatiilor, textelor imaginilor, copierea neautorizata a oricarui material, va fi raportata autoritatilor competente si pedepsita conform legislatiei din Romania.
  8. Network Medical are dreptul de a face modificari ale conditiilor fara o notificare prealabila. Fiind de accord cu aceste conditii, clientul se obliga se le respecte si sa isi asume intreaga raspundere si toate riscurile.
  9. Network Medical nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti -persoane fizice sau juridice – nu vinde, nu ofera nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care aceeseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.